ONLINE SCHEIDEN 

  

Wij bieden de mogelijkheid om jullie scheiding online in gang zetten. Via de website "https://onlinescheidingregelen.nl/" leveren jullie alle benodigde informatie bij ons aan. Door het gebruik van deze website kan een groot deel van de zakelijke en administratieve kant van uw scheiding online geregeld worden. 

ONLINE SCHEIDING 

Wij bieden de mogelijkheid om jullie scheiding online in gang zetten.

Een online scheiding kan op verschillende manieren geregeld worden:

Zo is het mogelijk om via videobellen kennis te maken met één van onze scheidingsspecialisten. Het eerste kennismakingsgesprek is GRATIS en VRIJBLIJVEND. Tijdens dit gesprek kijkt de scheidingsspecialist samen met jullie naar de verschillende opties en mogelijkheden voor een scheiding en bespreken we of jullie de scheiding online willen afronden of dat jullie er voor kiezen dit persoonlijk bij ons op kantoor te bespreken. Videobellen heeft als voordeel, dat  beiden aanwezig zijn in uw vertrouwde omgeving. Wonen jullie niet meer samen in één huis? Dan kunnen je allebei het gesprek voeren vanuit je eigen huisamer. Woon je nog wel samen? Ook dan kunnen jullie indien gewenst, beiden vanuit een eigen kamer in de woning het gesprek voeren. Uiteraard kunnen jullie ook samen aan de keukentafel deelnemen.

Tijdens het kennismakingsgesprek spreken we samen af hoe de rest van het contact voor het scheidingstraject verloopt.
Via de website "https://onlinescheidingregelen.nl/" leveren jullie alle benodigde informatie bij ons aan. Door het gebruik van deze website kan een groot deel van de zakelijke en administratieve kant van uw scheiding online geregeld worden. 

We maken duidelijke afspraken over het vervolgtraject; wanneer hebben we contact met elkaar en via welke weg? Kiezen jullie voor videobellen, telefonisch contact of gaat alles online en per e-mail? Indien gewenst, kunnen jullie gedurende het traject ook ervoor kiezen om 1 of meerdere afspraken alsnog op ons kantoor te laten plaatsvinden.